Klubbmästerskap 2022

Stort tack till våra sponsorer Farmfood Natural Dogfood och Hundslottet för kvalitetsfoder, Hööks i Sundsvall för fina hundtillbehör, Evidensia Veterinärhuset i Sundsvall för vaccinationskort och fina hundtillbehör och Djursjukhuset i Sundsvall för presentkort och fina hundtillbehör!

Ni har förgyllt pristutdelningarna  till våra pallplacerade på våra tävlingar på Midlanda den 6-7 augusti 2022! 

Vi vill även tacka vår domare Erica Svanered för härliga fartfyllda banor, och alla andra funktionärer som gör våra tävlingar möjliga att genomföra! Tusen tack till er från andra klubbar som ställer upp och hjälper till när våra egna medlemmar inte räcker till!

Tack även alla ni som kom och tävlade i ur och skur, lördagen bjöd på sommarens värsta väder med blåst, kyla och regn, men inga sura miner för det. På söndagen torkade vi upp i solsken!

Ett speciellt grattis till våra hemmaekipage som både tävlade och kämpade på som funktionärer!

Emma Jonasson och Molly tog sina första pinnar, en i agilityklass 1  och en i hoppklass 1! Jessica Bäckström tog en pinne i hoppklass 2 med sin Malte! Lotta Eriksson tog en pinne med Celine i Agilityklass 2!

Nedan ett litet axplock av våra pristagare från lördagens blöta prisutdelning, mer bilder kommer från söndagens soliga tävlingar.